• 13625閱讀
  • 279回復

有無人有親身經歷的靈異事件? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-09-02
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-09-02
引用第0樓sun2011-09-01 15:46發表的“有無人有親身經歷的靈異事件?”:
如題...
又係我先講... [表情]
話說在我讀書時期...一個深夜的晚上...我在床上睡至零晨約兩點幾左右...
.......

呢個情況好似有人解釋係

人訓訓下想醒但未完全醒晒..就會出現..
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-09-02
引用第16樓三郎2011-09-02 00:03發表的“”:
呢個情況好似有人解釋係

好似係意識比大腦控制手腳反應快左
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-09-02
引用第17樓國球旗2011-09-02 00:36發表的“”:
好似係意識比大腦控制手腳反應快左 [表情] [表情]

我之前都試過幾次..
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-09-02
引用第16樓三郎2011-09-02 00:03發表的“”:
呢個情況好似有人解釋係

http://www.healthno1.com/component/content/article/291-qsleeping-sickness/3778-sleep-paralysis.html
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-09-02
引用第0樓sun2011-09-01 15:46發表的“有無人有親身經歷的靈異事件?”:
如題...
又係我先講... [表情]
話說在我讀書時期...一個深夜的晚上...我在床上睡至零晨約兩點幾左右...
.......

我的親身經驗就係咁。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線赤迪
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-09-02
我個個 其實聽係黎好行.....
但我自己當時係勁驚....

話說~我中學時期個時~我家4口~我同我妹同房~
我訓上格床~佢訓下格床~ 咁有一晚~我訓到半夜既時候~
突然比d 聲嘈醒左~醒左之後~就聽得出係喊聲~
重要係係下格床傳上黎~咁當時~我其實冇諗過咩鬼怪野~
我當時心諗~我妹咩事半夜三更係到喊@@
咁我落左下格床睇下la~ 夜晚熜晒燈,就算我落左床 都係咩都睇唔到~
但係好清楚 聽到d喊聲係我妹鋪床發出 ~
咁我咪問我妹重咩喊呀 ?   咁佢都重係到喊~唔答我~
之後我就開燈la !
一開燈之後 @@       d喊聲冇左....
而我妹...就好正常咁訓緊教....
我到左e個時候...我先get到 ....我先識驚
當時...真係驚到震......
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-09-02
引用第21樓赤迪2011-09-02 00:58發表的“”:
.......

阿妹夢遊講夢話喊嘖,一開燈個環境變佐,阿妹個神經感染到咪轉channel咯。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-09-02
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-09-02
諗諗下又有一次(夜媽媽先黎諗

我中學系學校camp,夜晚系個籃球場度準備bbq既野。
咁我間學校位於郊區,算系個小山丘上面,周圍都有d樹林,個籃球場就係個斜坡下面。
果時我忽然聽到 操步既腳步聲同口令聲。。。就以為上面其他同學系度練緊操步,因為有班際比賽的。
咁就無理然後繼續準備啦∼

到全部人都落曬黎開始bbq既時候,
我就問我個fren做麼無端端又練習既?佢話,“無啊,我哋都無練,你聽到咩聲啊?”
果時我就心諗,一定系聽到果d野了

因為傳說以前d日軍佔領期間就系呢度有軍營之類。。。
所以d聲
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-09-02
引用第23樓煙花2011-09-02 01:22發表的“”:
其實佢個妹玩左佢好多年~

開佐燈就詐訓!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-09-02
引用第15樓煙花2011-09-02 00:00發表的“”:
本身我見唔到的,但我朋友遠一遠就望到,但呢D 日子都打算唔理佢
點知吹下吹下吹到我腳邊,我朋友先同我講,咁無法啦...吹到埋黎只好用黎找數食左佢~~

我老豆仲搞笑...不過佢唔係在呢個日子時發現...

有日...佢百無閒賴去鴨記逛街順便搵燈座之類既野...
行行下見有架推車仔泊在垃圾桶旁...
佢望望下見有張黃色紙仔...初初以為係垃圾...無理佢就行左去...

點知佢行番轉頭時...遠望又見倒架車未比人執左去...
當佢再行經個垃圾桶時...望真見倒果張原來係1000蚊紙...
初初佢以為係假既...無理由當街當行咁多人行都無人發現架...
佢就執起黎再望清楚...點知真係堅的...

你話呢d係唔係整定丫?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-09-02
呢個情況好似有人解釋係

係呀...我好耐之前都已經聽過...我亦認為係咁...

但把男人聲呢?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2011-09-02
引用第20樓reve2011-09-02 00:44發表的“”:
我的親身經驗就係咁。。。 [表情] [表情]

聽倒有鬼講野麻?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2011-09-02
引用第21樓赤迪2011-09-02 00:58發表的“”:
.......

會唔會係你個妹發緊夢時喊咋?